Publicitat
Publicitat

Els alumnes de TeArt presenten el musical Cats

La normalitat torna a l'escola de teatre de l'Escala, TeArt. Els alumnes han ofert el seu tradicional espectacle final de curs, enguany s'ha escollit 'Cats'. Els joves han treballat conjuntament per oferir un show únic amb els alumnes més grans i també els més menuts.

 

Així arrancava l'adaptació del musical 'Cats', l'espectacle que han ofert els alumnes de l'escola de teatre de l'Escala aquest any per celebrar el final de curs. Una funció que ja havien preparat fa un parell d'anys, però que la pandèmia va obligar a reservar fins ara. 

 

Tots els alumnes s'han preparat durant el curs per oferir el clàssic musical 'Cats', això sí amb una versió pròpia, més senzilla i fins i tot amb personatges inventats. De fet, són els propis alumnes els que escullen qui volen interpretar. 

   

Aquest any no s'han fet tres obres diferents, és a dir, una per cada curs. Els joves han treballat tots junts, els alumnes més grans amb els més petits, per aconseguir així un espectacle únic i més complet. 

En Jordi i la Bruna són dos dels alumnes de l'escola de teatre, ells forment part del grup dels grans. En Jordi forma part del grup des del principi, pel que fa a la Bruna ho va deixar un parell d'anys i des de fa un temps ha tornat, ja que l'actuació i el cant li agraden molt.

Els 'Cats' de l'Escala va ser seguit per un bon grup de pares i familiars que van gaudir amb les actuacions dels seus fills, a més també van poder escoltar el clàssic 'Memory' cantant en directe. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar