Publicitat
Publicitat

Xerrada sobre el càncer de pell a alumnes de sisé de primaria

L'Associació contra el càncer ha organitzat una xerrada sobre el càncer de pell i l'exposició solar als alumnes de sisé de primària a la Sala Polivalent. La conferència, a càrrec de Montse Salvachúa, busca informar i concienciar sobre els riscos en la pell a l'estiu. 

Els alumnes de sisé de primaria de l'Escola Empúries han assistit a una xerrada a càrrec de Montse Salvachúa, psicòloga de l'Associació Contra el Càncer de Girona. Se'ls ha informat sobre el càncer de pell i els perills de l'exposició solar. Aquesta malaltia ha tingut una incidència cada cop més notòria en els darrers anys i és el tipus de càncer més agressiu. 

L'Associació Contra el Càncer ha trobat oportú informar i conscenciar als alumnes de sisé dels riscos i prevencions ara que ja ha començat l'estiu i els raigs de sol són més intensos.

Els nens i nenes han après el rang d'hores de risc més alt, els consells bàsics per evitar i protegir els ulls i la pell. I també han après quin grau de protecció solar han d'utilitzar depenent el tipus de pell i la importància d'hidratar-nos durant la temporada d'estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar