Publicitat
Publicitat

Nostàlgia a les sales

Els fans de les pel·lícules Toy Story tenen una cita aquesta setmana a les sales de cinema amb el llegendari guardià espacial. Torroella programa 'El sastre de la mafia' i les plataformes arriben amb moltes novetats per refrescar els seus continguts.

Les cartelleres de cinema s'omplen de novetats aquesta setmana, però només dues arribaran als cinemes de proximitat. Una d'elles és 'Lightyear' peculiar retorn a l'univers de Toy Story. Aquí s'explicarà l'origen de Buzz Lightyear, l'heroi que va inspirar la joguina, i que dóna a conèixer al llegendari Guardià Espacial. Un astronauta atrapat en un planeta a 4,2 milions d'anys llum de la Terra. 

 

I com no també hi tenim opció francesa amb 'La brigada de la cocina' comèdia social on seguim a Cathy una estricta xef de 40 anys a punt de complir el seu somni d'obrir el seu restaurant, un revés la deixa amb seriosos problemes econòmics. Així serà com acceptarà un treball en una cafeteria per a joves immigrants. Un espai on pot demostrar les seves habilitats i on també pot aprendre molt. 

 

Torroella ens apropa als anys 60 a Chicago, per explicar una història de màfies i d'un reconegut sastre, un home de gran talent, però que una tragèdia el fa treballar en una petita sestaria en una zona on la roba elegant només la poden pagar una família de gàngsters. Una relació cada vegada més complicada. 

 

I aquesta setmana on tenim més opcions és a les plataformes. Amazon estrena 'El verano en que me enamoré' nova trilogia de Jenny Han que fa el salt a la pantalla. Aquí la protagonista viure un estiu màgic amb Jeremiah i Conrad, dos germans amb els quals cada any ha passat les vacances. Ara, però la seva amistat es convertirà en un complicat triangle amorós. 

Qui també viuran una història d'amor seran Dakota Johnson i Cooper Raiff a 'Bailando por la vida' pel·lícula disponible a Apple. Aquí Andrew, treballa d'animador i durant una festa coneix a una jove mare i la seva filla autista. Els tres forjaran una amistat interessant, Andrew connecta molt bé amb l'adolescent i cada dia està més enamorat de la mare, però aquesta està compromesa amb un altre home.

 

Setmana que Chris Hemsworth desembarca a Netflix amb 'Spiderhead' un film de ciència-ficció on un científic visionari experimenta amb una droga molt refinada. Els seus conillets d'índies són convictes que accepten a canvi d'una reducció de condemnes, això si surten vius de les instal·lacions. 

 

I finalment destacar 'El padre de la novia' a HBO Max, nou reamke del clàssic dels 90 del mateix nom. Ara, però amb un toc llatí, perquè els protagonistes són Andy García, Gloria Stefan, Adria Arjona i Diego Boneta. Aquí uns pares que estan enmig dels tràmits del divorci reben per sorpresa a la seva filla qui arriba amb el seu xicot per anunciar el seu casament. La notícia dels joves, fa impossible que els pares expliquin la veritat, per això pacten a jugar a la parella feliç fins després del casament quan ho explicaran tot.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar