Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala ja té 17 jugadors confirmats; Jam Baldeh no seguirà

El primer equip del FC l'Escala ja té pràcticament tancada la plantilla per a la pròxima temporada. De moment, s'han confirmat deu renovacions i set fitxatges. Un jugador que no seguirà la pròxima temporada al Nou Miramar és Jam Baldeh, el màxim golejador de l'equip.

Disset ja són els jugadors confirmats que té el primer equip del FC l’Escala per a la pròxima temporada 2022-23 a Primera Catalana. De cares noves, a banda de l'entrenador Arnau Sala i el director esportiu Toni Sánchez,  el porter Nacho Ferreti, que serà el substitut d’Albert Quintanas; el lateral esquerre Pol Bastidas; els centrals Quimo, Nil Congost i Abderrafig Haidou; el pivot defensiu Peter Valencia, i el davanter Roger Fortuny, autor de 58 gols amb el Fornells de Tercera Catalana. Congost fitxa per primera vegada amb l'Escala.

El central ha parlat del que pot aportar al seu nou equip. 

En el capítol de renovacions, deu jugadors renovats: Ignasi Massó, Marçal Saenz, Zou Moustakim, Pep Vergara, Henry Gilham, Marc Bech, Alex Sánchez, Maha Konteh, Nfamoussa Sangare i Isac Lucas. 

I en relació a les baixes, a banda del primer i segon tècnic Sergi Luís ‘Sepu’ i Juan Paez: Albert Quitanas, Albert Genís, Sergi Resta i segons hem pogut saber Jam Baldeh. El màxim golejador de l'equip no seguirà al Nou Miramar. 

Enguany, la Primera Catalana serà més atractiva que mai. L'Escala, Banyoles, Figueres i Palamós coincidiran. De fet, el partit ja ha començat amb el mercat d'estiu.

De moment encara no hi ha data per al primer entrenament. L'entrevista sencera s'emetrà dilluns al Zona Mixta de Ràdio l'Escala i a l'Esports10 de Canal10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar