Publicitat
Publicitat

Dilluns vinent, xerrada sobre reciclatge de la fracció orgànica

L'Ajuntament convoca una sessió informativa sobre com reciclar la fracció orgànica. Tindrà lloc dilluns vinent al vespre a la sala d'actes de l'Ajuntament. Cada assistent rebrà uncubell individualitzat per facilitar la separació d'aquesta fracció.

Una de les novetats que inclou el nou contracte de neteja viària i recollida d'escombraries és la implantació a tot el municipi de la recollida selectiva de fracció orgànica, que fins ara només es feia en sectors molt concrets del municipi. De fet, ja fa setmanes que s'han distribuit els contenidors marrons que recullen aquesta fracció, ubicats al costat de cada bateria de contenidors de reciclatge.Aquesta mateixa setmana el consistori ha engegat una campanya divulgativa de l'entrada en servei de la recollida de fracció orgànica. I, emmarcada dins aquesta campanya, dilluns s'ha convocat una xerrada informativa sobre com s'ha de fer.

La xerrada està convocada per a les vuit del vespre, a la sala d'actes de l'Ajuntament. Tots els assistents seran obsequiats amb un cubell pensat específicament per a la recollida de la fracció orgànica.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar