Publicitat
Publicitat

Avui engega la campanya d'estiu a l'Escala

En marxa des d'avui dimecres tots els serveis de la temporada d'estiu. Per vetllar per a la seguretat s'han incorporat set agents de la Policia Local i es mantenen els catorze socorristes. Un altre servei que ha entrat en funcionament és el de les zones blaves d'estiu.

Anunci 0s

Avui dimecres 15 de juny comença oficialment la temporada d'estiu a l'Escala i amb ella s'engeguen tots els serveis propis de temporada. En relació amb als agents de la Policia Local se n'incorporen un total de set. El patrullatge és a peu i vetllen per a la seguretat als comerços, platges i trànsit.

Pel que fa al servei de socorrisme, enguany hi haurà un total de catorze socorristes vigilant les platges escalenques com ara la platja de les Barques, Riells, Les Muscleres i el Moll Grec.

I a partir d'avui i fins al 15 de setembre també entra en funcionament la zona blava. Les principals novetats són que l'aparcament de Francesc Macià també serà de pagament i que l'horari serà de vuit del matí a nou de la nit.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar