Publicitat
Publicitat

Èxit en el primer curs de formació del Portalblau

Bones sensacions en la primera sessió del nou curs de formació d'organització d'esdeveniments musicals del Portalblau. 16 joves de l'Escala, Barcelona i Banyoles han format part d'aquesta iniciativa pionera que busca situar i formar futurs professionals en la indústria dels festivals. 

La productora TEM Productions de Portalblau ha engegat les sessions de formació per joves en l'organització d'esdeveniments musicals. És la primera convocatòria i ha estat tot un èxit. 16 joves de l'Escala, Barcelona i Banyoles han passat una jornada de formació de professionals capaços d'organitzar festivals. La bona acollida ha motivat als organitzadors a voler repetir l'experiència l'any que ve.

El curs és una iniciativa pionera que introdueix els joves a la producció, màrketing i gestió de grans esdeveniments. Per part de l'organització, es considera necessari dur a terme aquestes campanyes per la manca de formació en el sector i perquè la curiositat dels joves ho requereix. L'Ajuntament de l'Escala ha recolzat aquesta iniciativa que incentiva als joves a formar-se professionalment i poder, en un futur, organitzar un festival al municipi. 

 

El taller ha començat amb una càpsula històrica per situar l'auge dels festivals musicals. També s'ha fet una anàlisi de l'escena actual i l'impacte que tenen aquests esdeveniments en l'economia. Per TEM Productions és necessari reivindicar la tasca dels professionals que intervenen i entendre l'estructura dels festivals, per això se'ls ha ensenyat l'organigrama del Portalblau.

El curs acabarà en la pròxima sessió amb un taller pràctic dels coneixements apresos, els joves hauran de presentar un prototip de festival musical. Els joves també tindran la possibilitat de fer pràctiques voluntàries en l'edició 2022 del Portalblau. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar