Publicitat
Publicitat

Teatre a l'Escola Esculapi

Cloenda dels tallers de teatre escolar de l'escola l'Esculapi a la Sala Polivalent. Enguany és el segon any que s'ha pogut dur a terme aquesta iniciativa subvencionada per l'Ajuntament de l'Escala amb una obra sobre l'alimentació titulada "Rebel·lió a la Cuina".

Els alumnes de cicle mitjà de l'Escola Esculapi han tancat el taller de teatre escolar amb una obra titulada "Rebel·lió a la Cuina". L'han representat davant de pares, professors i familiars a la Sala Polivalent de l'Escala com a festa de cloenda del taller però també del curs escolar. La iniciativa fa anys que es duu a terme i està subvencionada per l'Ajuntament de l'Escala.

L'escenografia, la música i la interpretació s'ha preparat des de l'escola. Els nens i nenes de l'Esculapi han representat una peça sobre la relació que ells tenen amb l'alimentació. Pels directors de l'obra, aquesta peça els ha ajudat a aprendre l'art dramàtic i acompanyar-lo amb la música. 

Durant deu sessions els alumnes de l'Escola Esculapi han practicat les tècniques d'interpretació acompanyats d'Elisenda Trias. Els de cicle mitjà han compartit escenari amb alguns alumnes d'infantil i inicial.

L'activitat busca acostar el teatre als més joves, que perdin la vergonya i que gaudeixin d'una bona estona entre ells.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar