Publicitat
Publicitat

El porter Eduard Pons canvia el futbol per l'arbitratge

El porter Eduard Pons canvia la porteria pel xiulet. L'escalenc s'ha desvinculat del futbol per centrar-se al món de l'arbitratge. Enguany, Pons ha ascendit a la Tercera Catalana i era pràcticament impossible compaginar les dues tasques. El seu últim partit amb l'Escala va ser el de l'ascens amb el juvenil.

Als seus divuit anys ja ha hagut de prendre una decisió de futur. El jove porter Eduard Pons, després de quinze anys jugant a futbol, ha decidit penjar els guants per dedicar-se exclusivament a l'arbitratge, un món que va conèixer fa un any i mig. L'escalenc ens ha comentat que ha estat una decisió difícil i que el suport de familiars i amics ha estat clau.

L'exjugador del Tramuntana, l'Escala,  Figueres i Gironès assegura que està preparat per enfrontar-se a situacions complicades.

L'objectiu el té clar.

Pons no sap si tornarà a posar-se els guanys. Sí que ens ha confessat que s'ha quedat amb ganes de més. 

Els millors moments viscuts: l'ascens històric a Preferent amb el juvenil i també les proves que va fer al Girona a l'etapa infantil i el pitjor, la seva etapa cadet a Figueres, un club que impedia marxar a Pons de l'equip. Destacar que Pons abans de penjar els guants va jugar amb la selecció catalana juvenil amb altres companys d'equip contra la de Còrsega a Empuriabrav (1-2).



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar