Publicitat
Publicitat

Tancament amb satisfacció del segon curs del socioeducatiu l'Alternativa

El segon curs del projecte socioeducatiu l'Alternativa es clou amb un increment important d'usuaris i amb plena satisfacció dels organitzadors. A la reunió de tancament es va passar balanç també del protocol d'absentisme i es va presentar el programa ProaPlus.

Divendres passat es va reunir el Consell Socioeducatiu de l'Escala, on hi ha represetnats els diferents centres educatius i diferents serveis municipals. Va ser una reunió per passar balanç del curs 2021-2022. El punt destacat va ser valorar com havia anat la segona anualitat del projecte socioeducatiu l'Alternativa, gestionat per l'empresa Orió Serveis Educatius. Ha estat un curs en què s'ha incrementat substancialment el nombre d'usuaris, especialment en aquells que es presten des de l'Espai Jove l'Esbotzada.

Tant és així que s'ha identificat aquesta anualitat com la de consolidació del socioeducatiu. El grau de satisfacció, des de l'empresa Orió, és complet.

Valoració satisfactòria complartida des del consistori. La regidora d'educació, Maite Cortès té en compte especialment el creixement del nombre d'usuaris.

I no només en l'àmbit juvenil, ja que el socioeducatiu també engloba nois i noies en edat de primària.

A la reunió de divendres es va passar balanç també de serveis com el Protocol d'absentisme. El més significatiu del cas és que s'han detectat dos casos en edat de primària.

Per eradicar o si més no minimitzar el fracàs escolar, les escoles de primària de l'Escala entraran el curs vinent en el programa batejat com a Proa Plus.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar