Publicitat
Publicitat

Valery juga de titular a la final del Girona contra el Tenerife (0-0)

Valery és titular amb el Girona que no passa de l’empat a 0 contra el Tenerife a la primera de les dues finals per pujar a la Primera Divisió. Als de Míchel Sánchez només els valdria la victòria a les illes Canàries per retornar anys després a l’esglaó més alt d’aquest esport.

El Girona empata a 0 en la final per pujar a la Primera Divisió contra el Tenerife a Montilivi. Els gironins només els valdria guanyar a les illes Canàries per ascendir a l’esglaó més alt d’aquest esport. 

L’escalenc Valery ha estat titular. El dorsal 11 va jugar pràcticament tot el partit. 96 minuts va estar trepitjant la gespa. Valery va jugar per la banda esquerra, ben a prop de Cristian Stuani que no va poder fer cap gol a un estadi que estava ple fins a la bandera. De fet, l’escalenc va tenir una bona oportunitat per trencar l’empat a 0 inicial, però els visitants van impedir que la pilota entrés.

L’afició va rebre els jugadors del Girona just a l’entrada de l’estadi per donar energia positiva a l’equip. Així ho descriu l’entrenador. 

El Girona, que recordem que va eliminar l’Eibar, s’ho jugarà tot aquest diumenge a les 9 del vespre a Santa Cruz de Tenerife, a l’estadi Heliodoro Rodríguez López.

El president del Girona, Delfi Gelí, assegura que l'equip està preparat per competir fins al darrer minut.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar