Publicitat
Publicitat

Novetats de la Festa del Carme 2022

Es presenten canvis importants a la Festa del Carme 2022, a partir d'aquest any per participar de l'homenatge a la vellesa caldrà tenir setanta-tres anys. A més les inscripcions, seran presencials i individuals. Dues normatives que arriben l'any del retorn a la normalitat.

La Comissió que organitza la Festa del Carme i l'homenatge a la vellesa estan enllestint els últims detalls per gaudir d'una festivitat molt arrelada al municipi i de llarga tradició. Enguany, però hi haurà novetats, la principal serà que els participants a l'homenatge a la vellesa hauran de tenir 73 anys o complir-los durant l'any en curs. Un canvi necessari per adaptar-se en l'actualitat.

 

Com cada any per participar en la processó cal anar acompanyat d'un familiar directe, sempre formant parelles. En cas que algun participant no tinguin acompanyant ho ha de fer saber a la comissió. Una de les altres novetats seran les inscripcions, perquè aquest any seran presencials, individuals i personals. 

Tot i els canvis la Festa del Carme retorn a la normalitat al 100% després d'un parell d'anys complicats. Així es recupera la processó marítima, la terrestre, l'eucaristia, els concerts i el dinar de germanor.

 

Des de la comissió també es prega la participació en tots els actes programats, ja que tots són importants.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar