Publicitat
Publicitat

Estrena de les millores al paviment i enllumenat del passeig d'Empúries

Aquesta setmana s'han enllestit els treballs de millora al passeig peatonal d'Empúries. S'ha reasfaltat la meitat del traçat, s'ha millorat l'enllumenat i s'ha repintat la separació entre zona peatonal i carril bici. Tot plegat amb una inversió de 300 mil euros.

Les tasques de millora han consistit en fresar i refer l'asfalt en la meitat del traçat de passeig comprès entre la platja del Portitxol i Sant Martí d'Empúries, en la millora de l'enllumenat, instal·lant noves balises baixes en el tram on no n'hi havia, en la millora de balises malmeses i la instal·lació de 15 nous punts alts de llum. Acabat l'asfalt, l'últim detall ha estat la pintura dels elements de seguretat viària i separació entre espai peatonal i carril bici. Tot plegat ha comportat una inversió que supera els 300 mil euros.

Amb aquesta intervenció, el passeig que es va estrenar aquest estiu farà 30 anys amb l'arribada de la flama olímpica, presenta una imatge ben endreçada, que ja havia començat a millorar amb el canvi de les fustes de la platja d'Empúries i la reposició de les fustes de les tanques que delimiten les dunes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar