Publicitat
Publicitat

Els dinosaures són els amos de la cartellera

Torna Jurassic World amb la seva tercera entrega i amb aires de nostàlgia. Torroella arriba amb el drama policia 'La maniobra de la tortuga' i les plataformes s'omplen amb grans produccions com 'Intimidad' o 'Sin Límites' a més arriba el final de Peaky Blinders.

L'estiu ha portat molta guspira a les sales de cinema d'arreu del país, estrenes com 'The Batman' o 'Top Gun 2' van fer reviure unes cartelleres una mica oxidades. Doncs aquesta setmana en sumarem una més a la llista amb l'esperat final de la saga 'Jurassic World' que arriba amb la seva tercera entrega 'Jurassic World: Dominion' on per primera vegada s'uniran les dues generacions d'actors que més vegades han tractat amb dinosaures. Per un costat els joves Chris Pratt i Bryce Dallas Howard amb els veterans  Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill. Quatre anys després de la destrucció total d'Illa Nublar, els dinosaures viuen i cacen al costat dels humans a tot el món. Aquest fràgil equilibri remodelarà el futur i determinarà, d'una vegada per sempre, si els éssers humans continuaran sent els depredadors màxims en un planeta que ara comparteixen amb les criatures més temibles de la història.

 

Seguint el mateix patró quan arriben estrenes d'aquest nivell, les sales aposten per estrenar poca cosa. De fet, els dinosaures només l'acompanyen dues propostes difícils de trobar als cinemes de casa nostra. Per un costat hi torbem 'Mr. Wain' un drama britànic basat en fets reals i protagonitzat per  Benedict Cumberbatch i Claire Foy. Un film on coneixerem millor al conegut Louis Wain, un artista, inventor i empresari, que va fer tot el possible per a cuidar de les seves cinc germanes i la seva mare. La seva dona i l'amor pels gats el van inspirar per pintar les extraordinàries imatges de gats que el van fer mundialment famós.

 

I l'opció francesa serà 'Tenor' una d'aquelles cintes on el protagonista haurà de torbar el seu camí. Antoine és un jove aspirant a raper, però un dia coneix a una professora d'òpera que li ofereix una plaça a la seva escola. Avergonyit pel seu canvi d'estil Antoine haurà de trobar el seu propi lloc.

Torroella s'acota al drama policia amb 'La maniobra de la tortuga' amb Fred Adenis i Natalia de Molina. Aquí un policia forçat a un canvi de comissaria es veurà perseguit pel seu passat quan descobreix el cadàver d'una jove.

 

Pel que fa a les plataformes a Netflix hi arriba la temporada 6 i última de Peaky Blinders, el mateix dia que s'estrena la sèrie espanyola 'Intimidad' un drama actual on un vídeo sexual filtrat a la premsa posa potes enlaire la vida d'una futura política. Al mateix temps serveix de catalitzador per explicar la vida de quatre dones que han viscut entre la fina línia de la vida pública i privada. 

 

Prime Video ha llençat la casa per la finestra amb la promoció de 'Sin límites' minisèrie dirigida per Simon West i amb Rodrigo Santoro i Álvaro Morte de protagonistes. Ells seran Fernando de Magallanes i Juan Sebastián Elcano. Amb aquesta sèrie l'espectador gaudirà amb la primera expedició marítima que va aconseguir fer la volta al món i demostrar que la Terra era rodona i no plana. Això sí patint de valent i treien pit de ser conquistadors. 

 

Finalment, destacar l'estrena de Disney, on els fans dels superherois tenen una cita amb Ms.Marvel la primera superheroïna musulmana de la casa marvel. Una noia amb una imaginació descomunal que fa realitat el seu somni de ser com la seva heroïna la Capitana Marvel.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar