Publicitat
Publicitat

Trobada de treball amb el sector privat

L'àrea de turisme de l'Escala recupera les trobades amb el sector privat, l'objectiu dinamitzar l'activitat turística del municipi i treballar conjuntament. A més s'ha aprofitat l'ocasió per donar a conèixer una nova eina per recollir dades dels visitants i la nova imatge gràfica d'aquesta temporada.

L'Alfolí de la Sal ha reunit de nou l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Escala amb el sector privat, unes trobades que la pandèmia va suspendre i que no s'han pogut reactivar fins ara. La regidora de Promoció Econòmica i Turística, Comerç, Comunicació i Noves Tecnologies, Marta Rodeja, ha estat l'encarregada de presentar l'estratègia turística de l'Escala per aquest 2022 i posar de manifest la necessitat d'actuar conjuntament per dinamitzar l'activitat turística a l'Escala.

 

Una trobada que ha servit per presentar una nova eina per recollir informació dels visitants. És fa mitjaçant la connectivitat mòbil, aprofitant que pràcticament el 100% dels turistes utilitzen un dispositiu mòbil. Un fet que enriquirà molt el coneixement que es té sobre els visitants, permetent actuar amb més previsió i precisió, i aconseguir una gestió de recursos molt més eficient.

 

Es treballa amb Orange i es recopilen dades de manera anònima, garantint completament la privacitat dels usuaris. Una eina que ja fa uns mesos que està activa i de la qual ja s'han extret els primers anàlisis. 

Unes dades disponibles per a tothom a la pàgina web de turisme, amb un format resum trimestral. Pel que fa a el sector turístic pot demanar dades detallades i molt més concretes demanant hora a les oficines de turisme. Doncs l'objectiu és analitzar-les conjuntament per aprofitar al màxim el potencial d'aquesta eina. Per altra banda, avui també s'ha presentat la nova marca de promoció per aquest estiu amb el lema 'L'Escala és vida'. Una campanya acompanyada d'un nou grafisme i d'una àmplia campanya de promoció.

 

La jornada s'ha acabat amb una posada en comú d'idees, han sorgit vincles de treball amb els participants i s'ha pactat una nova trobada passada la temporada d'estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar