Publicitat
Publicitat

ERC no entén que el pàrquing de Francesc Macià sigui de pagament

Esquerra Republicana creu que ha estat un error fer que l'aparcament de Francesc Macià sigui de pagament a partir d'ara. Es pensa que hi ha moltes més opcions per incrementar places a diferents punts del municipi i que cal repensar la mobilitat.

El grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Escala no entén que l'aparcament Francesc Macià ara sigui de pagament.Es creu que es perd la funció d'aparcament dissuasiu, i que pels residents sigui gratuït no té massa importància, ja que als carrers propers hi ha moltes places disponibles.Encara parlant d'aparcaments Esquerra creu que no es fa la gestió correcte, que hi ha punts al municipi que es podrien adaptar per oferir més places, com serien els carrers dels vents.

Fredy Guirado ho explicava a La Casa de la Vila de canal 10, on també es referia a la problemàtica en la cobertura de telefonia mòbil.Es cre que ara ja és més que una manca de servei.

També va tenir paraules per la nova aplicació on els ciutadans poden informar de punts del municipi on es detectin deficiències.Es creu que és una falsa APP i que amés és difícil de fer servir.

L'entrevista íntegre de La Casa de la Vila es pot trobar a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar