Publicitat
Publicitat

Obert el termini de sol·licitud per les subvencions del Bo Lloguer Jove

S'ha obert el termini per presentar la sol·licitud per les subvencions per a joves de 18 a 35 anys amb contracte de lloguer, habitació o cessió d'ús. El període de petició finalitza el 17 de juny a les 17 hores. 

Queda obert el període de sol·licitud per les subvencions BO Jove de Lloguer fins el 17 de juny a les 17 hores. Les ajudes van destinades a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer, habitació o cessió d'ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. El rang d'edat és entre els 18 i els 35 anys inclosos. L'import màxim calculat en la Demarcació de Girona és fins a 650€. Es consideraran els ingressos anuals fins a 24.301,57€. 

És imprescindible recordar que el termini de sol·licituds finalitza la setmana que ve. Les peticions es tramiten i resolen per ordre de presentació al registre, fins a exhaurir el pressuport, sempre que la documentació i requeriments estiguin complerts. 

Es recomana la tramitació telemàtic a través del link https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/22866_Bo_lloguer_joves. Per tal d'agilitzar la presentació de sol·licituds, es recomana tenir tramitat l'idCAT i digitalitzada la documentació: DNI/NIE, contracte de lloguer de l'habitatge, habitació o cessió d'ús, rebuts de lloguer 2022, vida laboral actualitzada, model normalitzat de dades bancàries o documentació equivalent i altra documentació requerida al portal d'Habitatge de la GenCat. 

Es poden consultar les preguntes freqüents al tràmit mitjançant l'enllaç https://habitatge.gencat.cat/ca/ambits/preguntes-frequents/bo-jove-de-lloguer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar