Publicitat
Publicitat

Molta assistència a Arrels del Vi

Més de dues mil persones assisteixen a la catorzena edició de la Fira Arrels del Vi, amb la participació de 22 cellers de la DO Empordà. Bon balanç també de la nova entrada VIP, que va esgotar les places.

La catorzena edició de la Fira Arrels del Vi es tanca amb bon balanç dels organitzadors i també dels 21 cellers de la DO Empordà i un de convidat del Rosselló  que hi han participat.La Fira ha recuperat la normalitat després de la pandèmia, amb més de 2mil visitants.De la pandèmia s'ha mantingut l'espai més esponjat entre les carpes dels diferents cellers, un fet que permet passejar per la fira sense aglomeracions i gaudir en família  d'estones de repòs a l'ombra. Molts dels visitants van optar per passar l'estona del dinar a la fira, aprofitant les parades d'ostres, formatges, olis o anxoves.

En total es podien tastar més d'un centenar de referències de vins de l'Empordà, inclosos els guanyadors del tast a cegues celebrat la setmana passada, on respecte l'edició anterior s'afegia la categoria d'inèdit.La fira ofereix  la possibilitat de conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers empordanesos.

En cada edició els vins tenen més nivell.

Els cellers tenen la possibilitat de mostrar el seu producte.Hi participen tan els més consolidats com  els que estan començant.Enguany s'estrenaven el Vins de taller de Siurana i el  Follaraïms de Madremanya.Pel que fa a la fira es dona per consolidada i ja és a l'agenda de la majoria de professionals i afeccionats del vi de proximitat.

Bon balanç també de la principal novetat d'enguany, l'entrada VIP a 95 euros.

Organitzada per Dominic Abernethy, defensor del vi empordanès, i per Tess Oriol i Carlos Krauel de TOCK Projects, Arrels del Vi s’ha consolidat com l’única fira professional de vins de la DO Empordà oberta al públic general amb catorze  edicions a Sant Martí d’Empúries i quatre a Barcelona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar