Publicitat
Publicitat

II Edició Premis Pilar Pellicer 2022

L'Ajuntament de l'Escala ha entregat els Premis Pilar Pellicer i Parals. En total s'han rebut 29 projectes de primària, secundària i batxillerat. El jurat ha remarcat l'alta qualitat dels treballs presentats.

Aquest any s'ha celebrat la segona edició dels Premis Pilar Pellicer i Parals, certamen que reben el nom en homenatge d'aquesta popular mestre. En total s'han presentat 29 treballs. El jurat ha estat conformat per Pilar Pellicer, Ramon Bruguera i Maite Cortés.

L'alcalde Josep Bofill ha dedicat unes paraules d'encoratjament i consideració als alumnes premiats. 

De l'Escola Esculapi ha sortit guanyador "Quatre llocs imprescindibles" de Miriam Lara, Marina Batlle, Adrià Carrasco i Aroa Sanjosé. L'Escola Empúries ha obtingut dos premis. En primer lloc, "La Torre del Pedró i la Torre de Montgó" per Stefania Aramoshkina, Martina Payeró, Íker Cajas i Xavi Navarro. Un segon grup també ha sigut premiat amb el treball "La societat pesquera abans i ara", d'Irai Sanchez, Laia SAntos, Iu Grande i Blas Freire, ja que la categoria d'ESO va quedar deserta, el jurat va decidir no descartar aquest premi. Per últim, el treball "Naturalitza't.Plantes Medicinals i aromàtiques a l'Escala" per Genís Ballesta Calvet. Un treball que ofereix una ruta aromàtica pel municipi i ha sigut molt aclamat tant per les autoritats com pel jurat. 

L'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de l'Escala felicita als premiats i a tots els alumnes que han participat. S'ha agraït la col·laboració dels equips directius i professorat, així com del jurat. El prospecte es poder continuar celebrant aquests premis i que les futures generacions segueixin investigant i tenint curiositat. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar