Publicitat
Publicitat

Tram final de les obres del Passeig d'Empúries

Les obres de millora del passeig d'Empúries entren al seu tram final, amb el fressat del paviment i posterior reasfaltat. La zona romandrà tancada durant aproximadament deu dies en horari laborable. 

 Aquest setmana han començat els treballs de fressat de l'antic paviment del passeig d'Empúries entre la platja del Portitxol i Sant Martí d'Empúries. Es preveu que els treballs durin aproximadament deu dies.  Quedarà després completar la renovació de l'enllumenat i repintar la senyaltització.

El projecte inclou la millora de la il·luminació de tot el tram del passeig d'Empúries, així com s'ha aprofitat per fer una canalització que permeti millorar l'oferta de lavabos públics. Les obres es van adjudicar a l'empresa Amsa i tenen un cost d'uns 382.000 euros i han comptat amb la supervisió d'un arqueòleg. 

 

Els vespres dels dies laborables i durant tot el dia dels caps de setmana i festius es deixarà habilitat un pas per a vianants. En canvi, mentre les màquines estan treballant, els dies laborables, el pas alternatiu ha de ser per la sorra de la platja. Estarà tancat mentre s'estiguin fent els treballs de repavimentació. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar