Publicitat
Publicitat

Cloenda del Taller de Cançons tradicionals

S'ha celebrat l'audició del Taller de Cançons tradicional de l'obra del cançoner popular de Catalunya. Els alumnes del taller van poder cantar un programa de cançons recuperades de la memòria per Palmira Jaquetti, Joan Tomàs, Esteve Albert, Lurdes Boix i Ramon Manent.

El diumenge 29 de maig a l'Alfolí de la Sal es va tancar el segon Taller de Cançons Tradicionals dirigit per Ramon Manent i amb la participació dels alumnes com els principals cantaires. 

El taller s'ha dut a terme durant els mesos anteriors i s'ha preparat la cloenda com un acte de Commemoració de 100è aniversari de l'inici de les Missions de Rerca de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya. Una campanya de conservació de la història, el folklore, la música i la llengüa. 

L'adució d'aquesta segona edició s'ha tancat amb un repertori de setze cançons destriat de la recerca de Palmira Jaquetti en les seves dues estades a l'Escala l'any 1929, les aportacions de Joan Tomàs, que va complir 125 anys del seu naixament l'any passat i d'Esteve Albert, a Mataró. La cloenda i la participació al taller han tingut una acollida insuperable. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar