Publicitat
Publicitat

Nou número de l'Escalenc

La revista L'Escalenc, treu el número corresponent als mesos de maig i juny. La portada obre la revista amb una fotografia del Via Crucis Vivent i dedica les primeres planes a l'ex-alcalde Victor Puga. La revista ja es pot adquirir als quioscos del municipi.

L'edició de maig i juny de la revista cultural i informativa, l'Escalenc, ja es pot adquirir als quioscos del municipi. En aquesta impresió, la portada fa homentatge a l'esperat retorn del Via Crucis 2022 que enguany s'ha pogut tornar a representar en plena normalitat i amb total èxit. 

Les primeres planes estan dedicades a la dimissió de l'ex-alcalde Victor Puga. L'equip editorial es despedeix de Puga, agraïnt el treball del seu mandat. Puga  ha obert aquesta edició per darrer cop dient que "ha estat un honor ser regidor i alcalde de l'Escala" durant aquest anys de singladura.

La publicació maig-juny recull les darreres novetats com el premi al Millor Xuixo del Món de la Pastisseria Juhé del Fòrum Gastronòmic, la presentació del llibre de Rafel Bruguera "Els Maranges" i la resseny a la publicació de la novel·la "La Foradada" de Llum Saumell.

A l'apartat "Farigola i Romaní" per Pere Guanter, es demostra que l'Escalenc és una revista que està implicada amb l'actualitat i les causes de magnitud tal i com l'acolliment i les campanyes d'ajut amb el conflicte d'Ucraïna. 

Lluís Ciprés, amb la col·laboració de PAH l'Escala ens parla sobre La nova lllei d'Habitatge de Catalunya donat la problemàtica existent al municipi en temes de sostres. La recerca sobre la Batalla d'Empúries es continua fil·lant, aquest cop amb Sílvia Marimon que relata el desplegament de naus romanes davant l'antiga ciutat grega d'Empúries i l'escenari de la disputa. 

També hi trobarem poemes, contes i articles d'opinió, així com, un recull de les notícies més destacades, en format breu, un repàs de l'agenda d'activitats i les notícies esportives més destacades. A l'interior de la contra portada trobarem els retrats de Quimet Palau i Tianet Callol i una fotografia grupal de l'any 1956 del grup de catecisme. La revista, com sempre, tanca amb els acudits de Vila-Mitjà i una imatge de Can Juhé feta entre el 1926 i el 1928, de Josep Esquirol. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar