Publicitat
Publicitat

L'Escala celebra la XXIII Setmana Sense Fum

La Junta local de l'Associació contra el càncer, ha organitzat diverses activitats aquest cap de setmana per commemorar la XXIII Setmana Sense Fum. Unes propostes que han comptat amb el suport de l'Ajuntament i altres entitats del municipi.

Anunci 0s

La Junta local de l'Associació contra el càncer, ha organitzat diverses activitats aquest cap de setmana per commemorar la XXIII Setmana Sense Fum. Unes propostes on s'ha col·laborat estretament amb diverses entitats. 

 

Divendres al matí es van senyalitzar diversos punts del municipi com espais lliure de fum. Ja a la tarda la psicooncòloga de l'associació contra el càncer, Montse Salvachúa va ser l'encarregada de conscienciar sobre la importància de deixar de fumar. Destacant sobretot que el primer pas per aconseguir-ho és voler fer-ho i demanar ajuda pot facilitar el procés. Una conferència que es va celebrar a la Biblioteca Municipal i que es podrà seguir integra per canal 10 Empordà el dimecres dia 8 de juny. 

 

Una de les activitats amb més participació va ser la masterclass de Zumba solidària a la Riba. Les monitores Aida Sánchez i Mireia Esparch van saber com atrapar el públic i fer-lo gaudir ballant arran de mar.

I diumenge Els Pescadors de l'Escala també van participar de les activitats proposades dins la Setmana Sense Fum. Tot presentant el seu nou disc 'Genuí' van oferir un concert amb entrada lliure a Plaça Catalunya, els assistents deixaven la voluntat a la guardiola que l'associació va instal·lar a l'entrada del recinte.

 

Quim Mas, component del grup explicava que fa únic el disc 'Genuí'

El disc de nostàlgia i lluita de manteniment de la música catalana i popular compte amb unes versions íntimes dels clàssics 'El meu avi' i 'La bella Lola' a banda de temes inèdits i preparats per l'ocasió. Els Pescadors de l'Escala esperen una bona acollida del nou treball per part del públic. 

 

Amb aquest concert a l'Escala, el grup inicia una gira arreu de Catalunya presentant el nou treball. Una gira intensa i similar als concerts programats ara fa dos anys. Un cas similar a la Junta Local contra el càncer, que ha recuperat aquest 2022 moltes de les activitats suspeses durant dos anys.

 

Recordem que l'Organització Mundial de la Salut dedica el 31 de maig al Dia Mundial sense Tabac. Per això l'ABS de l'Escala ha programat una jornada el mateix dimarts per sensibilitzar els escalencs sobre els riscos del tabaquisme.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar