Publicitat
Publicitat

Campanya de pintura de la zona viària

L'Ajuntament incrementa fins a 80 mil euros la partida destinada a pintura de la zona viària del municipi. L'empresa adjudicatària d'aquest servei hi estarà treballant encara durant quinze dies més.

Anunci 0s

Fa prop de dues setmanes que s'estan duent a terme les tasques de repintat de la senyalització horitzontal de la xarxa viària de l'Escala. Això inclou els passos de peatons, la senyalització de direccions, aparcaments i altres indicacions. L'Ajuntament hi destina cada any una partida pressupostària que enguany s'ha ampliat. 

Aquest any s'ha ampliat la partida que s'hi destina arribant a un total d'entre 70 i 80 mil euros.

En el procés de licitació, l'empresa a qui finalment es va adjudicar el contracte va oferir una sèrie de millores, la principal de les quals era aportar més metres d'espais a pintar, amb la qual cosa la zona renovada s'incrementa encara més.La setmana vinent l'Ajuntament informarà de les novetats en zones blaves, una de les quals serà la incorporació de l'aparcament de l'avinguda Francesc Macià com a espai de pagament, si bé bonificat per a residents.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar