Publicitat
Publicitat

L'Escola Esculapi, premi accèssit del concurs de l'ABEAM

L'Unai, alumne de primària de l'Escola Esculapi, ha quedat finalista en la 23ena edició del concurs 'Fotomàtiques'. L'escola ha estat seleccionada entre molts centres de primària i secundària catalans amb premi accèssit amb la fotografia 'Prohibit girar a 90 graus'. 

El passat dimarts 24 de maig, l'Unai Cuñat, alumne de primària de l'Escola Esculapi, va recollir l'accèssit del concurs de Fotografia i Matemàtica de l'ABEAM, a la Sala d'actes del Cosmocaixa. 

'Fotomàtiques' és un concurs que busca que els alumnes interactuïn amb les matemàtiques d'una manera més informal i creativa com és a partir de la fotografia. El concurs es va iniciar l'any 1999 per celebrar l'Any Mundial de les Matemàtiques. Enguany, s'ha celebrat la 23ena edició. L'Escola Esculapi és el primer cop que hi participa i ha quedat finalista entre centenars de centres catalans. 

El certàmen fotogràfic pretén ser una alternativa didàctica d'interactuar amb les matemàtiques i relacionar-les amb aspectes de la vida quotidana. Unai Cuñat va presentar la fotografia "Prohibit girar a 90 graus" i va quedar finalista amb accèsit en la categoria Primària 34. Tant l'Unai com l'escola estan molt contents de l'experiència i asseguren voler repetir en la pròxima edició.

Matemàtiques i diversió ja no estan tant lluny. L'Escola Esculapi va organitzar un minibus per acudir al certamen i van aprofitar per visitar les instal·lacions del Cosmocaixa.

  

 Per l'Unai queda com una experiència emocionant i inoblidable. L'Escola, molt orgullosa, ha exposat les fotografies dels participants a l'entrada de l'escola. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar