Publicitat
Publicitat

El canvi de gespa podria costar uns 800.000 euros

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala ha posat preu al que podria arribar a valdre el canvi de gespa. Podria tenir un cost aproximat de 800.000 euros, quantitat que podria assumir el consistori segons ens ha explicat Boran Minic, que també ha parlat de la Marató d'Empúries.

El canvi d’herba, de la gespa natural a l’artificial i que es farà aquest estiu, podria costar uns 800.000 euros. Així ens ho ha fet saber el regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Escala, Boran Minic. En el passat ple es va fer la modificació de crèdit. En aquests moments s'estaria acabant de redactar el projecte.

El regidor se sent orgullós que el consistori pugui tirar endavant projectes tan ambiciosos com aquest sense posar contra les cordes l'economia de l'Ajuntament.

Amb aquest canvi de gespa, els jugadors ja no oloraran l'olor típica que fa l'herba natural. El canvi es farà perquè aquest any la gespa no ha estat en bones condicions.

Minic també ha parlat de la Marató d'Empúries i és que s'estaria valorant prescindir dels 42km. Les xifres d'inscrits d'aquest abril han baixat considerablement.

Encara no hi ha cap decisió presa al respecte.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar