Publicitat
Publicitat

41 alumnes es graduen del batxillerat a l'Escala

41 alumnes han celebrat la seva graduació del batxillerat a l'Institut el Pedró. En aquest curs, 4 s'han distingit amb matrícula d'honor. Ben vestits i empolainats, han dit adèu a l'Institut per empendre nous camins cap al futur. 

Una etapa es tanca i milers de portes s'obren. La promoció 2021-2022 de batxillerat de l'Institut el Pedró s'ha graduat amb molta satisfacció i en plena normalitat sanitària aquest divendres 21 de maig.  41 alumnes vestits de gala han assistit a l'acte de graduació i han posat fi a aquest curs, dels quals 4 amb matrícula d'honor.  La cerimònia oficial es va celebrar a la Sala Polivalent de l'Escala que es va emplenar per commemorar aquest gran dia agredolç... 

Feliços d'haver arribat fins aquí, tristos pels acomiadaments...

La directora Maria Rosa Albert va dedicar unes paraules d'enhorabona i d'encoratjament als estudiants que marxen, animant-los a perseguir els seus somnis. Les vivències en aquests darrers anys han sigut moltes i sempre romandran en la seva memòria.

A la ronda de discursos també s'hi van afegir professors, alumnes i l'alcalde Josep Bofill, qui també va agraïr el treball dels docents del centre i va voler donar una empenta, motivant als estudiants en els exàmens per la selectivitat.

Gerard Jornet, professor de l'Institut, qui va tenir un accident en bicicleta fa 2 anys i va estar en coma, ja recuperat es va presentar a la graduació per felicitar els seus antics alumnes. Un detall inesperat i molt emotiu.

A la festa no hi va faltar de res. A l'arribada es va instal·lar un photocall a on els estudiants i convidats van poder immortalitzar aquest dia tant especial. Durant l'acte, es van presentar els alumnes per grups, els quals van obtenir una banda i l'orla com a bitllet per la nova etapa acadèmica. De la mateixa manera, no se'n van oblidar dels docents, els quals van obtenir una orla feta pels alumnes. La cloenda va finalitzar amb un sopar a Empúries. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar