Publicitat
Publicitat

Els aficionats del Barça es queden sense celebrar la Champions femenina

Mig centenar d'aficionats blaugrana van reunir-se dissabte al vespre a la sala polivalent per seguir la final de la Champions femenina entre el Barça i Olimpique de Lió. Malaudament, les blaugrana no van poder encadenar dues Champions consecutives, ja que van topar contra les reines d'Europa.

Els aficionats del Barça que van animar-se dissabte al vespre a seguir la final de la Champions femenina entre el Barça – Olimpique de Lió a la pantalla gegant que va instal·lar la Penya Blaugrana a la sala polivalent van quedar-se sense celebrar el títol i és que les de Jonathan Giráldez van perdre per 1 a 3 a Turí. 

En el minut 33, les blaugrana ja perdien 0 a 3 i la remuntada era més que complicada. L'equip es va quedar a mig camí. El gol d’Alexia Putelles no va ser suficient. Les jugadores no van estar endollades i el partit va començar a fer pujada a partir del segon gol francès.  L'Olimpique l'entrena Sonia Bompastor, que que ha guanyat la Champions com a jugadora i ara també com a entrenadora.

A la lliga, el Barça sí que han signat un 30 de 30, han posat en alça el futbol femení registrant xifres rècord d'assistència en un camp de futbol i l'equip espera aixecar els ànims enduent-se la Copa de la Reina. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar