Publicitat
Publicitat

Un 60% d'increment de dotació a la partida d'ajuts al comerç

L'Ajuntament incrementa un 60% la partida de subvencions al foment i millora del comerç local, per poder atendre totes les peticions presentades, un total de 61. Totes les peticions podran rebre el màxim previst.

La junta de govern local ha acordat un increment de 14.700 euros, un 61% per sobre del que hi havia pressupostat per al foment i millora del sector comercial, amb l'objectiu de poder assumir totes les peticions que compleixin amb les bases amb la quantia màxima prevista per a cadascuna d'elles. 

Del total de 61 sol·licituds, 19 corresponen a la línia d'ajuts a la instal·lació de nova retolació de l'establiment comercial per adptar-lo a la normativa vigent. Línia en la qual es subvenciona un 50% de les despeses amb un màxim de 500 euros. 19 sol·licituds més corresponen a la línia d'ajuda a les mesures de seguretat, tancament i il·luminació de l'establiment comercial, on es pot rebre un màxim del 50% del cost, amb un màxim de 2000 euros. Set sol·licituds s'han presentat a la línia d'ajudes a la reforma interior del local, on es subvencionarà el 50% de l'ICIO més l'import abonat en concepte de taxa per documents administratius de les obres que s'hagin realitzat. I les 14 sol·licituds restants corresponen a la línia d'ajuts per a projectes de digitalització i adaptació a e-commerce dels negocis, que rebran un 50% de la despesa, amb un màxim de 500 euros. 

Des del govern es pondera amb satisfacció l'alt grau de demanda que hi ha hagut en la convocatòria d'enguany.

{{03 - Marta Rodeja



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar