Publicitat
Publicitat

El tercer volum del 'Drac català' dedicat a l'1 d'octubre

El dibuixant de còmic Carles Roman dedica el tercer volum d'El Drac Català' al referèndum de l'1 d'octubre. Per poder-lo finançar és en marxa una campanya de Verkami, tal com ha fet en les anteriors propostes.

Carles Roman té a punt la tercera entrega del Drac Català, l'heroi de casa nostra.Porta per nom 'Urnes' i és una aventura molt especial dedicada al referèndum de l'1 d'octubre.Albert Roure, el personatge en el qual s'amaga l'heroi, va aprendre alguna de les seves habilitats al Nepal.Aprofitant això, Roman fa un paral·lelisme amb la Xina.

El número tres del Drac Català té una vintena més de planes que les entregues anteriors, segons diu Roman, no va poder parar i necessitava més espai per explicar el que volia.Per finançar la impressió ha engegat una nova campanya de Verkami, a la que li queden vint dies per concloure.Hi ha diferents opcions de compra i preus, inclosa una samarreta. Si es vol es pot adquirir juntament amb els números anteriors.

'Urnes' va tenir una molt bona acceptació al Saló del Còmic de Barcelona celebrat fa un parell de setmanes.Espera que agradi a molta gent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar