Publicitat
Publicitat

Primera entrevista infantil a l'alcalde

Josep Bofill ha rebut aquest matí la visita dels alumnes de tercer de primària de l'Escola Empúries. Els ha rebut a la sala de plens, on els joves l'han interrogat

Quan va decidir que volia ser alcalde? Què va ser el primer que va fer quan va entrar a l'alcaldia? Quan cobra l'alcalde? I els regidors? Qui va ser el primer alcalde de l'Escala? són algunes de les preguntes que els alumnes de tercer de l'EScola Empúries han fet a l'alcalde, Josep Bofill. Era el primer cop des que és alcalde que JOsep Bofill era entrevistat per infants d'entre 9 i 10 anys. L'experiència ha estat prou profitosa pels alumnes i en alguns moments compromesa per a l'alcalde.

L'entrevista s'ha fet a la nova sala de plens, estrenada precisament pel ple de relleu a l'alcaldia. I precisament la vista a la sala ha estat la part més comentada pels alumnes. Escoltem com ho han viscut els delegats de classe: en Guillem, l'Èlia, la Lea i la Luzia.

De fet, la visita va ser provocada davant els dubtes amb què s'havien trobat aquests alumnes en intentar jugar al joc de sobretaula "l'Escala en joc".



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar