Publicitat
Publicitat

Els alumnes d'Esport Blau de l'Escola Empúries apadrinen els companys d'Erasmus al mar

Els alumnes de Romania i Turquia d'Erasmus han passat una tarda en caiac al Club Nàutic de l'Escala. Els seus companys de 6è de primària de l'Escola Empúries els han acompanyat en l'expedició marítima, apadrinant-los i compartint els aprenentatges adquirits en el programa Esports Blau.

Els alumnes de 6è de primària que han finalitzat el programa 'Esport Blau', han pilotat les activitats nàutiques que van compartir amb els seus companys d'erasmus. Després d'un petit passeig pel mar en barca pel litoral escalenc, els alumnes de l'Escola Empúries amb els de Romania i Turquia s'han acomiadat fent kayak.

El programa 'Esport Blau' rep estudiants dels dos centres escolars de l’Escala amb la intenció d’introduir-los a la navegació de la vela i descobrir-los una nova manera de gaudir del Mar d’Empúries. És una iniciativa conjunta dels dos centres educatius de primària de l’Escala, les seves Associacions de Mares i Pares, l’Ajuntament de l’Escala, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Vela i el Club Nàutic l’Escala. Ja tancada aquesta edició, els alumnes han pogut compartir amb els seus companys d'intercanvi els coneixements i aptituds apreses al mar. 

'Esport Blau' combina educació i esport, i proposa una activitat de formació poliesportiva en l’esport de la vela integrada dintre de l’assignatura d’Educació Física. Els pilars de l’Esport Blau Escolar són: la pràctica esportiva de la vela, el respecte al medi i a les nostres arrels, el treball en equip i l’amor pel mar. El curs acaba amb un èxit total i una participació molt alta, esperant que convidi a més alumnes a formar-ne part. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar