Publicitat
Publicitat

Maternitat, màfia i guerra a la pantalla gran

Les sales de cinema presenten una cartellera nodrida amb diverses propostes, Torroella aposta per drama francès i les plataformes s'omplen de misteri amb 'Rapa', 'Night Sky' o la temporada final de '¿Quién mató a Sara?.

Aquest cap de setmana desembarquen a les sales de cinema de proximitat un parell o tres de propostes interessants, tot esperant l'estrena del mes 'Top Gun: Maverick'. Una d'elles serà 'Cinco Lobitos' la gran triomfadora al festival de Màlaga, amb vuit guardons. Un film opera prima d'Alauda Ruiz de Azúa, que qüestiona les mirades romantitzades a la maternitat. Amaia acaba de ser mare i s'adona que no sap molt bé com ser-ho. En absentar-se la seva parella per treball unes setmanes, decideix tornar a casa dels seus pares, en un bonic poble costaner del País Basc i així compartir la responsabilitat de cuidar al seu bebè. El que no sap Amaia és que, encara que ara sigui mare, no deixarà de ser filla.

Si sou més de drama bèl·lic la vostra opció serà 'El arma del engaño' una cinta protagonitzada per Colin Firth. El film és una reconstrucció de l'operació carn picada, un capítol decisiu de la Segona Guerra Mundial. Que ja ha estat portada a la pantalla gran el 1956 amb el film 'El hombre que nunca exisitó'. Any 1943, en plena II Guerra Mundial. Les forces aliades estan decidides a llançar un assalt definitiu a Europa. S'enfronten un desafiament important: protegir durant la invasió a les seves tropes de la potència de foc alemanya, i així evitar una possible massacre. 

I si un dels vostres hobbys és la moda, no us podeu perdre 'El sastre de la mafia' un thriller on un sastre anglès de prestigi acaba a Chicago treballant en una petita sastreria on fa roba elegant per a les úniques persones que poden pagar-lo: una família de gàngsters. Una relació cada cop més complicada.

Torroella aposta per opció única estrena 'PARÍS, Distrito 13' cinta francesa que provoca certa intriga i morbositat per saber com acaba la història de tres noies i un noi que són amics però també amants. 

Les plataformes aposten aquesta setmana per molt de thriller i intriga. Una de les destacades és 'Rapa' a Movistar+, minisèrie amb Javier Cámara de protagonista. Amparo, l'alcaldessa d'un poble gallec és a assassinada. Investigaran aquest crim, Maite sergent de la guàrdia civil i Tomás testimoni del crim.

Amazon fusiona la intriga amb la ciència-ficció a 'Night Sky', aquí JK Simons i Sissy Spacek són un feliç matrimoni que poden viatjar fins a un nou planeta travessen una porta que hi ha al seu garatge. Un misteri que crida l'atenció de molts i on poder no són els únics que poden fer aquests viatges.

I finalment aquesta setmana descobrirem qui va matar a la Sara o que li va passar realment aquesta noia amb la tercera i última part de 'Quién mató a Sara' sèrie de Netflix amb bones xifres d'audiència. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar