Publicitat
Publicitat

Rebuda dels estudiants d'erasmus a l'Alfolí de la Sal

L'alcalde, Josep Bofill i la regidora d'educació, Maite Cortés, han rebut als estudiants del programa Erasmus a l'Alfolí de la Sal. En la recepció se'ls hi ha donat la benvinguda al municipi i se'ls ha obsequiat amb un souvenir de l'Escala. La trobada ha acabat en un esmorzar i la visita guiada al museu. 

Els estudiants d'Erasmus de Romania i Turquia estan gaudint d'una setmana plena d'activitats amb els seus companys de l'Escola Empúries. Després de la càlida benvinguda de dilluns, els nouvinguts han visitat llocs emblemàtics com les Ruïnes d'Empúries, Cadaqués i el Museu Dalí. L'Ajuntament de l'Escala ha volgut donar-lis la benvinguda oficialment a l'Alfolí de la Sal amb la presència de l'alcalde Josep Bofill i la regidora d'educació, Maite Cortés. Pels estudiants, aquest temps que estan compartint, els està ensenyant a obrir els seus horitzons i entendre com funcionen els altres països, la seva cultura i tradicions. 

El programa Erasmus 'DEMOcracy Sprouts' busca agermanar els estudiants dels diferents països i ensenyar mitjançant mètodes d'educació no formals, com ara activitats a l'aire lliure, converses, tallers pràctics, jocs, reunions amb autoritats locals o vetllades interculturals. Tot i que l'intercanvi s'enfoqui cap al desenvolupament i coneixement dels conceptes de la democràcia participativa, l'experiència no deixa de banda la diversió. 

Per molts d'ells, és una oportunitat única i inèdita en la seves vides. L'experiència Erasmus contribueix al desenvolupament emocional i social, però també en les competències lingüístiques. Tant els alumnes com els professors estan comunicant-se en anglès, fet que entrena als estudiants a comunicar-se i entendre en un altre idioma. Després de la recepció oficial, els estudiants van poder gaudir d'un bon esmorzar al pati de l'Afolí de la Sal i de la visita guiada per les instal·lacions del museu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar