Publicitat
Publicitat

Radioteatre i teatre familiar diumenge a l'Escala

Diumenge coincideixen a l'Escala dos espectacles de teatre. Al matí, l'enregistrament radiofònic de La Marastra, un text inèdit de Víctor Català, i a la tarda, la companyia Festuc Teatre presenta "la llàntia màgica" a la Sala Polivalent.

L'adaptació de La Marastra és una iniciativa de Ràdio l'Escala i el grup de lectura de teatre de la biblioteca, sota direcció d'Anna Casas. Per Sant Jordi ja van fer un assaig públic al pati de l'Alfolí i ara tornen a convidar tothom qui vulgui veure-ho a la sessió de gravació del projecte. Es tracta d'una adaptació per a ser emesa en ràdio del text La Marastra, un dels inèdits publicats al llibre "Teatre reunit de Víctor Català" que, a cura d'Irene Muñoz, Arola Editors va publicar el mes de novembre passat. La gravació està programada a les onze del matí, al pati de l'Alfolí, i és oberta a tothom. Posteriorment serà emesa per Ràdio l'Escala i es podrà escoltar també a través del web de l'emissora local.

Però el teatre d'aquest cap de setmana no s'acaba aquí. I és que a la tarda, a dos quarts de sis, la Sala Polivalent es vesteix de gala per acollir una de les companyies més prestigioses del país en el gènere de teatre familiar, Festuc Teatre, presentant l'espectacle "La llàntia màgica". Una sessió que forma part del projecte, encara embrionari d'anar articulant una programació estable de caire familiar al llarg de l'any a la Sala Polivalent.A "La llàntia màgica", la protagonista, una nena anomenada Nur, té un únic desig: que la seva mare es curi de la malaltia que pateix. Viatges en catifa màgica, amb curses al mig del desert, on els protagonistes dormiran en un oasi sota les estrelles o al caliu d'una haima. Tot un seguit d'aventures dignes de les mil i una nits. Un espectacle de teatre, titelles i actors, que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida.Inscripcions i venda d'entrades a inscripcions.lescala.cat. 3€ els menors de 14 anys, 4 de 14 en amunt.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar