Publicitat
Publicitat

Dissabte, doble acte reivindicatiu contra el parc eòlic

Un debat sobre el model de transició energètica a Catalunya i un concert amb més de 25 grups per mostrar la força del territori en contra del Parc Eòlic Tramuntana. Són activitats programades que aquest dissabte a l'Escala per la plataforma opositora a la instal·lació.

Aquest dissabte a l'Escala s'ha programat un doble acte reivindicatiu en contra la instal·lació d'un parc eòlic davant la Badia de Roses.S'ha presentat sota el nom de ' La mar és vida, renovables sí però no pas així'.A les 12 del migdia i al CER es celebrarà un debat sobre 'El model per a la transició energètica a Catalunya, el Parc Eòlic Tramuntana Nord'.Ja al vespre i a partir de les 7 de la tarda a Riells es celebrarà un concert amb més de 25 cantants i grups, d'àmbits tant diversos com la música trtadicional, l'havanera, la cançó d'autor o la poesia,  un concert que es pot allargar a 5 o 6 hores.

Des de l'organització es demana la màxima assistència de públic als dos actes per tal de demostrar la força del terriotri en contra del parc eòlic.

Els actes es fan amb el suport del Fòrum l'Escala-Empúries, Sos Costa Brava, Stop Parc marí, Debat constituent  i l'Iaeden.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar