Publicitat
Publicitat

Portalblau farà un curs de formació en l'organització d'esdeveniments musicals

Portalblau engega dues jornades destinades a joves de 16 a 20 anys que vulguin aprendre com s'organitza un festival. La formació es repartirà en dues sessions de 3 hores entre l'11 i el 18 de juny a l'Espai Jove l'Esbotzada de l'Escala. 

Portalblau és un festival reconegut pels seus valors mediterranis i l'aposta que fa per arts i la cultura. Alhora és un esdeveniment compromès amb la societat, el progrés dels joves i el medi ambient. Aquest any s'han impulsat diversos projectes de forma conjunta amb l'Ajuntament de l'Escala com les jornades de formació. Una de les novetats més destacades i que fan que Portalblau marqui la diferència. 

La iniciativa està dirigida a joves entre 16 i 20 anys que vulguin aprendre com s'organitza un festival o un esdeveniment cultural. Queda obert el termini d'inscripció per la formació, repartida en dues sessions, l'11 i el 18 de juny de les deu del matí a una del mig dia. El curset s'impartirà a l'Espai Jove l'Esbotzada i pretén donar a conèixer les nocions bàsiques sobre el funcionament de les empreses culturals i encaminar els joves. 

En finalitzar la formació, els alumnes rebran un certificat per part del Festival Portalblau. Els alumnes tindran la possibilitat de fer pràctiques en l'àmbit que més els hi interessi de l'esdeveniment durant aquest estiu, des de programació, disseny o direcció artística. Per apuntar-se s'ha d'escriure una carta de motivació a info@temproductions.com abans del 31 de maig. Les places són limitades i el curs és gratuït.  S'espera que en aquesta primera convocatòria, estrena de la formació, participin molts joves. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar