Publicitat
Publicitat

Fets reals i bones xifres a les sales de cinema

Les sales de cinema s'omplen de novetats, entre elles 'La maniobra de la tortuga' o 'El milagro del padre Stu'. Torroella estrena 'Canallas' i les plataformes continuen buscant el fenomen de la temporada.

Les sales de cinema viuen un moment dolç, després dels anys complicats viscuts amb la pandèmia i la caiguda d'espectadors a les sales. L'estrenes de 'Doctor Strange en el Multiverso de la Locura' ha aconseguit convertir-se en la millor estrena de l'any 2022 i tornar l'esperança als programadors. Aquesta setmana no arriben nous superherois, però sí que s'estrenen un grapat de novetats, una de les destacades serà 'El milagro del padre Stu' amb Mark Wahlberg i Mel Gibson que fan de pare i fill en aquest film basat en fets reals i amb tocs religiosos. Stuart veu com la seva carrera de boxejador s'acabar precipitadament, així serà com viatjarà a Los Àngeles per iniciar una nova vida. Allà viurà una experiència que li farà creure en les segones oportunitats i que ell ha nascut per ser sacerdot.

O també hi trobarem l'espanyola 'La maniobra de la tortuga' amb Natàlia Molina i Fred Adenis. Un thriller amb tocs policies on seguirem el dia a dia de Manuel, un inspector que el traslladen i l'obliguen a fer feina de documentació. Però ell decidirà iniciar una investigació pel seu compte per buscar el culpable de l'assassinat d'una jova immigrant. 

 

Zac Efron presenta aquest divendres la cinta de terror 'Ojos de fuego', de fet és una nova adaptació d'un clàssic d'Stephen King. Una jove amb uns increïbles poders lluitarà per protegir a la seva família d'una força misteriosa que la vol capturar.

I també als cinemes de proximitat hi descobrirem 'La conferencia' un drama històric que relata els fets del 20 de gener de 1942, dia que diversos representants del règim nazi es van reunir per decidir l'assassinat d'11 milions de jueus. 

 

Torroella estrena 'Canallas' amb Joaquín González, Luis Tosar i Daniel Guzmán. Tres amics que es retroben després de vint anys i tots ells viuen situacions laborals molt diferents. Així que planifiquen una opció per ajudar-se i aconseguir diners, però les coses no sortiran com ells esperaven.

 

Finalment, destaquem tres opcions per gaudir des del sofà de casa, una serà la comèdia americana 'Vuelta al Insti' on Rebel Wilsion interpreta a una animadora que fa vint anys que està en coma, al despertar-se el seu cos ha envellit, però la seva ment continua a la seva adolescència, per tant, el seu objectiu principal serà acabar l'institut, convertir-se en reina del ball i ser la capitana de les animadores. Clar que amb 37 anys tindrà molta competència. 

L'aposta forta de Disney per divendres serà el musical juvenil 'Sneakerella: Cenicienta en zapatillas' una modernitzada versió del clàssic de la ventafocs. Aquí no tenim príncep, sinó la filla d'una estrella del bàsquet, la ventafocs és un jove que vol convertir-se en dissenyador esportiu i on no tindrem sabateta de cristall sinó unes vambes personalitzades.

Apple porta 'La serpiente de Essex' minisèrie britànica amb Claire Danes i Tom Hiddleston de protagonistes. Producció ambientada a l'Anglaterra victoriana on seguim a la vídua Cora que es trasllada a Essex per investigar a una criatura mitològica. Allà es fa amiga amb el vicari del poble, però una tragèdia farà que els veïns l'acusin a ella dels seus problemes i del retorn de la criatura.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar