Publicitat
Publicitat

El futur del sènior femení passa per Hospitalet

Aquest cap de setmana, el sènior femení de bàsquet visita la pista de l'Hospitalet. A l'Escala, els esports protagonistes seran el rem, ja que el Club Nàutic organitza la primera edició de la Coastal Rowing i també el tennis perquè l'equip absolut juga els vuitens de final de la Lliga Catalana contra el Celrà.

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala afronta el primer dels tres partits a domicili d'aquestes promocions d'ascens a Primera Catalana. Les tres primeres jornades han estat a casa i les tres següents seran fora. Les blavetes visiten diumenge a dos quarts d'una del migdia la pista de l'Hospitalet B, un equip que es va superior al pavelló. El resultat: 44 a 63. Ara a punt de començar la segona part, ambdós equips arriben a la cita amb la mateixa puntuació. Els dos equips han guanyat dos dels tres partits disputats.

L'Hospitalet B ve de perdre sorprenentment contra el Saps 57 a 49 mentre que l'Escala arriba després d'haver encadenat dues victòries consecutives. La primera contra el Saps i la segona contra el Pallejà.

Les jugadores saben que en funció del resultat d'aquest partit a Hospitalet determinarà el futur de l'equip. Una victòria les aproparia a Primera i una derrota les podria condemnar a seguir un any més a Segona. I és que l'Hospitalet B és el rival a batre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar