Publicitat
Publicitat

Més activitats de 'Sent la badia'. Benestar, naturalesa i turisme

L'Escala ofereix sortides en paddle surf, snorkel científic al parc natural del Montgrí i rutes eqüestres dins el programa 'Sent la badia'. Un festival que uneix benestar, naturalesa i turisme integrant els quatre municipis, L’Escala-Empúries, Sant Pere Pescador, Castelló d’Empúries-Empuriabrava i Roses.

'Sent la Badia', és una una experiència turística per gaudir del paisatge i la natura de la Badia de Roses. Aquesta primavera, el festival compleix quatre anys de la seva estrena. Fins ara ha seguit una mateixa línia filosòfica, el programa ofereix activitats que  se centren en el benestar, l'entorn i en fomentar el turisme de la zona. L’Escala-Empúries, Sant Pere Pescador, Castelló d’Empúries-Empuriabrava i Roses s'han agermanat per preparar aquest escenari d'experiències actives i estimulants durant el mes de maig.

Concretament la programació conté sessions de Windsurf, Big Sup, Paddle surf, Snokel, sortida a cavall, senderisme pels miradors de la Badia i marxa aquàtica... Cada municipi proposa diverses activitats, totes són gratuïtes i estan conduïdes per professionals coneixedors en l'àmbit. 

La programació a l'Escala s'estrena el proper 21 de maig, quan  hi ha programat l'snorkel científic al Parc Natural del Montgrí, de les deu del matí a les dues del migdia. El 22 de maig, Paddle Surf al parc natural del Montgrí, amb sortida des del Club Nàutic de l'Escala a les deu del matí. I el mateix dia, dues rutes a cavall. La primera a les onze del matí i la segona a les dotze del mig dia. Es recomana portar aigua, calçat i roba còmode. 

Totes les activitats tenen aforament limitat. S'aplicaran totes les mesures de prevenció sanitàries. Per participar, cal reservar plaça a l'Oficina de Turisme de Roses, trucant al 972 25 73 31 o enviant un correu a turisme@roses.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar