Publicitat
Publicitat

Tercera edició del Rodaesport a l'Escala

Més de 200 alumnes s'han trobat a la platja de Riells en la tercera edició del Rodaesport. Els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de l'Escala i de les ZER Tramuntana, Camallera i Bàscara, han participat en una jornada d'activitats esportives que pretén fomentar el moviment i educar en valors de desenvolupament personal i social. 

L'Escala acull aquesta setmana la tercera edició del Rodaesport, una activitat escolar que vol seguir la mateixa dinàmica del Rodajoc però encarat als  alumnes de cicle superior. Aquesta és la segona vegada que se celebra presencialment a la platja de Riells, degut a l'aturada de la pandèmia. Malgrat tot, gràcies a la disminució de les restriccions, avui els nens i nenes de 5è i 6è de primària han pogut gaudir d'un dia assolellat d'activitats esportives a l'aire lliure.

El Rodaesport és una jornada esportiva entre centres organitzada pels docents que formen part de la zona d’influència escolar de l’Institut el Pedró, és a dir, els alumnes de 5è i 6è de les escoles Empúries i l’Esculapi de l’Escala, la ZER Tramuntana, l’Escola Terraprims de Camallera i l'escola de Bàscara. L’organització de la jornada neix per iniciativa dels mestres d’educació física. El Rodaesport és una trobada que s'espera que tingui continuïtat com a foment de l'esforç físic i la pràctica esportiva variada. A més, s'educa als futurs alumnes d'institut en valors de desenvolupament personal i social, treball en equip i amb companys nous. 

Els responsables de fer complir aquests principis bàsics són els mestres dels centres i els alumnes de 1er de Batxillerat de l'Institut el Pedró, que dinamitzen el segon acte esportiu aquest any, després del Rodajoc. L’activitat és possible gràcies al suport i la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Girona, l’institut El Pedró i el Consell Esportiu de l’Alt Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar