Publicitat
Publicitat

L'equip +30 del CT l'Escala guanya la lliga en el darrer partit i en els dobles

En el darrer partit i en els dobles. D'aquesta manera ha guanyat l'equip +30 masculí del Club Tennis l'Escala la Segona Divisió girona. Els escalencs tenien com a últim obstacle el líder Cassà i van aconseguir la sorpresa. Els anxovers han jugat un vuit enfrontaments, dels quals sis han acabat amb victòria. Ara l'equip s'enfronta als millors classificats del país.

L’equip +30 masculí del Club Tennis l’Escala és el flamant campió de la Segona Divisió de tennis de la demarcació de Girona. Els escalencs es proclamaven campions després de superar el líder Cassà en els dobles en la darrera jornada.

Els jugadors després d'acabar el partit encara no sabien si eren els campions. Havien d'esperar el resultat del Girona B. Finalment dilluns, un cop tancades totes les actes, l'equip va saber que era el campió.

Ara l'equip +30 afronta la segona part del curs. S'enfronten als millors classificats del país. Sortosament, a l'Escala li ha tocat al Girona B. Altres equips gironins hauran de desplaçar-se a Mollerussa i a l'Alt Urgell. L'enfrontament contra el Girona B es jugarà la setmana que ve.

Per cert, l'equip Absolut, que va ser segon perquè va perdre el darrer partit en els dobles contra el Sant Gregori, aquest diumenge a dos quarts de nou juga contra el Celrà. Seran els vuitens de final de la lliga catalana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar