Publicitat
Publicitat

Nova campanya de captació de pisos de lloguer social

L'Ajuntament engega una nova campanya de captació de pisos en desús per a destinar a habitatge social. El consistori garanteix el lloguer, bonifica IBI i taxa d'escombraries i assumeix l'assegurança de l'immoble per fer front a qualsevol incidència. 

Ja fa dos anys que el servei d'Habitatge de l'Ajuntament intenta l'articulació d'una borsa d'habitatge social per a casos d'emergència. Les condicions de municipi turístic de l'Escala fan, però, que hi hagi molt poca oferta de lloguer per a tot l'any. El servei d'Habitatge de l'Ajuntament de l'Escala ha endegat aquesta setmana una tercera campanya per intentar ampliar aquesta borsa d'habitatges.

Per aquesta campanya es compta amb el suport d'un vídeo produït amb la Diputació de Girona on s'explica els objectius de la campanya i els avantatges per als propietaris que s'hi acullin.

A aquells propietaris d'habitatges que es puguin acollir a aquesta campanya, l'Ajuntament els garanteix el pagament del lloguer mensual, una subvenció de bonificació de l'IBI i de la taxa d'escombraries. I una assegurançaque faci front a qualsevol dany que pateixi l'habitatge llogat. El destinatari del lloguer social son aquelles famílies amb problemes d'accés a l'habitatge incloses a la llista elaborada des de la mersa d'emergència de l'àrea de serveis socials.

Els propietaris que vulguin acollir-se a la campanya, es poden dirigir al servei d'Habitatge al telèfon 972774848 o a habitatge@lescala.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar