Publicitat
Publicitat

Jornada de portes obertes al Ballmanetes

Unes vint famílies han assistit a la jornada de portes obertes de l'Escola Bressol Ballmanetes aquest dissabte. Les jornades, distribuides en dos torns, han guiat als pares i mares pel centre, els quals han pogut conèixer el projecte educatiu de l'escola municipal de bressol. El balanç de les jornades ha sigut molt positiu perquè la participació ha sigut més alta que els darrers anys. 

Amb la normalització de la covid-19 s'han pogut recuperar les jornades de portes obertes als centres educatius. A l'Escola Bressol Ballmanetes ja s'està preparant el proper curs 2022-2023, un curs que la direcció encara amb molta il·lusió per rebre els futurs alumnes. Aquest any, les visites dels pares i mares s'han reincoportat lliures de restriccions, fent que això sigui un valor afegit per a valorar a on començaran l'educació dels seus fills i filles.

Una vintena de famílies han assistit a les portes obertes. Els pares i mares, que s'han distribuit en dos torns, han rebut les explicacions de la coordinadora del centre, primer donant a conèixer el projecte educatiu i el mètode de treball i acte seguit visitants els espais de Ballmanetes, tant interiors com el pati.

El prospecte de les jornades de portes obertes d'aquest any han sigut molt positiu, les reserves de les places escolares han incrementat més que el curs passat.  Les preinscripcions estaran obertes del 16 fins el 23 de maig. Per fer-les, s'ha de demanar cita prèvia trucant al 972 77 45 22, presencialment a l'escola o enviant un correu ballmanetes@lescala.cat 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar