Publicitat
Publicitat

Arnau Sala i Toni Sánchez arriben; Jordi Jacas i Josep Salvat marxen

Arnau Sala ha estat l'escollit per la junta directiva del FC l'Escala per ser el pròxim entrenador del primer equip. Sala té cinquanta anys, ha entrenat equips com el Girona i l'Olot i ha viscut una experiència al futbol xinès. Ara es trobava sense equip i ha aprofitat l'oportunitat per acceptar el càrrec.

Arnau Sala serà el substitut de Sergi Luís ‘Sepu’, que ha estat quatre anys dirigint al FC l'Escala. El nom del nou tècnic l'ha anunciat el club a les seves xarxes socials. Sala, de cinquanta anys, nascut a Sant Fruitós de Bages, tindrà molts mesos per preparar la pròxima temporada, un any més a Primera Catalana. El nou tècnic ha dirigit equips com el Figueres, Girona, Olot i Peralada. L'avalen doncs com a gran coneixedor del futbol català i gironí. A més, el ja entrenador blaugrana va viure una experiència a la Xina juntament amb Raül Agné i Pere Ballart.

Actualment, el tècnic es trobava sense equip després de dirigir el curs passat el juvenil B del Figueres, un exercici que no va acabar.  Com a jugador va defensar les samarretes del Manlleu, Figueres, Còrdova, Girona i Peralada.

Sala no arriba sol a la banqueta de l'Escala, arriba amb Toni Sánchez, extècnic entre d'altres del Quart i Sant Feliu de Guíxols, que serà el director esportiu ocupant el lloc de Josep Bruguera 'Salvat' que deixa de ser-ho després de molts exercicis. Salvat descarta de moment entrenar cap equip. 

Qui tampoc seguirà és el vicepresident Jordi Jacas, que entrava a principis de temporada a la nova junta directiva encapçalada pel president Josep Costa Bofill, el president més jove de la història del club blaugrana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar