Publicitat
Publicitat

900 visitants a l'exposició de flors i bonsais

Bon balanç de l'exposició de flors i bonsais del CER celebrada aquest cap de setmana. Una de les novetats ha estat la redistribució de les sales i l'espai exterior. Ha estat l'any de retorn a la normalitat.

Unes 900 persones han visitat l'exposició de flors i bonsais del CER des de divendres, quan es va inaugurar, fins diumenge a la tarda, quan es va fer l'entrega de premis.En total es van exposar les plantes, cactus i flors d'una trentena de col·laboradors,  i 60 bonsais, treballats pels alumnes de la secció.Enguany la distribució d'espais s'ha fet diferents, cosa que ha satisfet els organitzadors i també els visitants.Justament aquest any els llibre han tingut un paper especial.

Els fans del bonsais van poder veure exemplars molt refets respecte les edicions anteriors i és que en tres anys sense mostrar els resultats de la feina feta  han crescut de manera important.La quantitat és inferior a l'habitual en compartir exposició amb les flors.Pel que fa a les varietats es mira de treballar les autòctones.

Des del CER es vol agrair l'ajut de tothom qui ha col·laborat.

Pel que fa al sorteig paral·lel que es fa amb l'exposició el número guanyador va ser el 27 de color groc.I pel que fa al concurs de flors i plantes els premis es repartien de la següent manera:Planta verda: Maria BoschPlanta florida: Maria EscobarCactus: Sergi FranchRosa: Maria Bosch



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar