Publicitat
Publicitat

La X Cala Poètica a la plaça Victor Català

La Cala Poètica d'aquest any s'ha celebrat sota la pèrgola de la plaça Victor Català. Àngels Bassas, Miquel Jordà i Mariona Millà van oferir al públic una simbiosi de la música, l'art i la poesia amb un repertori inspirat en la vida mediterrània vora el mar.

La darrera edició de la Cala Poètica es va celebrar aquest cap de setmana a l'Escala. Tot i que la Mar de'n Manassa és l'escenari predilecte, enguany el recital de poesia organitzat per la Biblioteca Municipal es va traslladar a la plaça Víctor Català per la tramuntana. Àngels Bassas, reconeguda actriu i escriptora del panorama català, posava veu a Joan Maragall, Miquel Costa Llobera, Joan Brossa, Segarra, Salvat-Papasseit, Ma. Àngels Anglada i Rosa Leveroni entre d'altres. Un repertori inspirat en poetes i poesies que parlen de la vida mediterrània vora el mar. A l'instrument, Miquel Jordà va ambientar aquest recorregut artístic amb el saxo, la guitarra i la flauta travessera. 

Acompanyant, l'artista Mariona Millà va reinterpretar els poemes i les melodies en una obra nova i, sobretot, única i irreproductible amb el seu pinzell i els seus colors marítims.

'El meu país i el mar', aquesta era la temàtica triada per la desena edició de la Cala Poètia. El recital es va presentar com un recorregut marítim que buscava una mirada sentimental, històrica i vital d'un paisatge que tots compartim.

Un espectacle en directe i multidisciplinari. Malgrat no tenir el mar com a teló de fons, la plaça Víctor Català va recobrar vida en un dia de sol i calor.

Música, poesia i pintura s'han agafat de la mà per fusionar-se en un sol espectacle sota la Pèrgola de la Plaça Victor Català. Un escenari immillorable ja que evocava les rapsodies de l'època de l'Antiga Grècia. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar