Publicitat
Publicitat

Josep Bofill agafa el relleu de Víctor Puga a l'alcaldia

Josep Bofill pren possessió del càrrec d'alcalde per enllestir la feina que ha deixat encarrilada Víctor Puga, alcalde fins ahir. En el seu discurs de presa de possessió lloa la figura del seu antecessor i puntualitza que ha canviat l'alcalde, però no el projecte.



Així es definia ahir al vespre Josep Bofill, en el seu primer discurs com a alcalde de l'Escala. Fins ara ocupava la primera tinença d'alcaldia i la regidoria d'urbanisme, Infrasestructures, Mobilitat, Medi Ambient i Habitatge. Bofill és diplomat en enginyeria Tècnica Industrial en Mecànica i Màster de Materials i Estructures. I va puntualitzar en el seu parlament de presa de possessió del càrrec que el seu no era un discurs d'inici de mandat, sinó un punt i seguit d'un periode que ja ha recorregut tres dels quatre anys de mandat.

A Josep Bofill li resta un any per acabar de dur a terme multitud de projectes engegats, amb l'objectiu genèric de fer una Escala més pròspera.

Josep Bofill va ser votat pels seus companys de candidatura més els dos regidors de Junts per Catalunya i el de Gent de l'Escala. Tretze vots en total. Mentre que els tres regidors d'ERC van votar per la seva cap de llista, Etna Estrems. No va poder assistir al ple el regidor d'En Comú l'Escala, Albert Pons.Abans de la votació, l'alcalde sortint, Víctor Puga s'havia acomiadat amb un darrer discurs on assegurava que marxava amb la consciència ben tranquil·la.

I acabava amb el convenciment de deixar l'Escala en bones mans.

Els portaveus dels grups de l'oposició van intervenir per agrair la dedicació de Puga a l'Ajuntament, on hi ha dedicats quinze anys de la seva vida. Vuit com tinent d'alcalde i regidor d'urbanisme i els set últims com a alcalde.

Va ser un ple seguit per un nombrós públic que omplia a vessar la nova sala de plens. A primera fila, les famílies de l'alcalde entrant i del sortint; en llocs destacats, els tres exalcaldes vius de l'Escala, responsables del teixit social escalenc, companys de partit, amics i públic en general. En l'apartat d'agraïments Bofill va tenir moment per lloar la figura del Puga alcalde, apuntant que ahir era un dia trist però alhora alegre.

Entre els projectes que deixa embastats Víctor Puga i que Bofill tindrà el repte de completar hi ha la redacció del nou POUM, l'ordenació de l'Estany de Poma, la urbanització del Passeig Lluís Albert, múltiples inversions en concepte de transició energètica, en el camp de futbol o a l'entorn d'Empúries, entre molts d'altres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar