Publicitat
Publicitat

Preinscripcions escola de música 'El Gavià'

S'ha obert el període de preinscripcions per alumnes nous a l'escola de música 'El Gavià'. Del 9 al 20 de maig es podrà accedir al procés de pre-matriculació mitjançant el portal web de l'escola. La fase final d'inscripció es farà del 4 al 15 de juliol tant presencial com telemàticament. 

Un curs acaba i un de nou comença. L'escola de música 'El Gavià' obre el període de preinscripcions per alumnesnous del 9 al 20 de maig. Els professors de música conviden als nous estudiants aspirants a matricular-se per introduir-se al món de la música.

Per fer la inscripció s'haurà de fer mitjançant el portal web de l'escola www.elgavia.org. La propera setmana es faran les audicions en directe dels alumnes a l'escola i a la Sala Polivalent.

 

Els alumnes ja matriculats es considera que ja han fet la preinscripció. Tanmateix, si volguessin deixar lliure la seva plaça o canviar dades es pot fer enviant un mail a info@elgavia.org. Les matricules del proper curs es realitzaran del 4 al 16 de juliol del 2022 de les 9.30h a les 14.00h, que podran ser tant presencials com telemàtiques. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar