Publicitat
Publicitat

A punt la X Edició Cala Poètica

La Mar d'en Manassa acull la 10ena edició de la Cala Poètica, enguany amb la temàtica 'El meu país i el mar' amb la rapsoda Àngels Bassas, el músic Miquel Jordà i el dibuixant Joma protagonitzant el recital a primera línia de mar. 

Àngels Bassas i Miquel Jordà encapçalen la Cala poètica a la Mar d’en Manassa. El recital, organitzat per la Biblioteca Victor Català, proposa la temàtica 'El meu país i el mar' en aquesta desena edició. La lectura es farà a dos quarts de sis de la tarda del dissabte. 

Amb el mar com a teló de fons, davant del Cargol i envoltat del paisatge primaverenc, l'acte estarà acompanyat de la mà de l'artista Jomà, dibuixant, qui performarà en directe la creació d'escenaris i imaginaris. Els esbossos en directe seguiran el ritme i l'essència dels poemes d'autors com Josep Piera, Biel Mesquida, Dolors Miquel, Jacint Verdaguer o Rosa Leveroni que interpretaran Bassas i Jordà. 

Cala Poètica, un acte sensible i inspirador, torna un any més per omplir el paisatge escalenc de versos i poesia, per fer-nos navegar,a mar obert, entre la literatura, la música i l'art. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar